Brisanje računa
Svoj račun možete trajno izbrisati u postavkama profila.
Nakon potvrde, vaš javni profil i aktivni oglasi više neće biti vidljivi. Neki podaci mogu se zadržati samo ako je to potrebno radi sigurnosti, sprječavanja zloupotrebe ili zakonskih obaveza.
Prije brisanja završite otvorene razgovore i provjerite da nemate aktivnih plaćenih usluga.